14 APRIL

Var några dagar sedan man skrev nu, men det har hänt en del saker sedan sist :) I söndags åkte vi ner till Skara, vi är alltså 2:orna och 3:orna på skolan inom travlinjen då. Taggade för att ta hem årets STC Kraftsamling 2010! På vägen ner besökte vi ett stuteri där Anette och Peter har deras föl just för tillfället. Hur som helst, på måndagen var det start för tävlingarna, det började med att vi åkte till Åke Svanstedt och hans enorma gård och körde några hästar där. Efter det åkte vi till Stuteri Palema och kollade på dessa enormt fina hästar som står där, riktigt fina unghästar och en del riktigt fina hingstar som Alf Palema, Gidde Palema, Adams Hall ;) Inte dåliga hästar det inte! :)

Efter det åkte vi till Axevalla och där började då själva tävlandet. Det var idelatidsridning, idealtidskörning och fys-test som skulle klaras av idag. Det gick rätt OK för vårat lag, vi blev inte först men inte sist heller .. dock höll vi oss på bra plats ändå. Kvällen spenderades på Uddetorps gymnasium och käkade middag där. Tisdagen började tidigt och teoridelen blev avklarad vid början klockan 9. Vi hade kunnat tagit många poäng där men några få misstag och man är körd, dock knep vi en del poäng där ändå. Dagens stora avgörande var ponnyloppet, som vi klarade galant. Sofia körde som om hon hade stulit ponnyn och det resulterade i en seger med sänkt rekord av ponnyn med! :) Detta resulterade i att vi fick 106 poäng och Wången 107 poäng .. Uddetorp vann hela tävlingen igen, Wången 2:a och vi 3:a så det är vi mycket nöjda över! :D

Idag, onsdag, har vi haft praktik som vanligt, idag har det varit en städar och fixar dag samt kört 1 tur :) På kvällen var det licens, och jag körde A.C, det gick bra bra, hade springspår med honom och det gick bra :) Nu ska jag sova! Sjukt trött, ska försöka masa mig upp iorrn och duscha innan skolan .. gah, kommer inte gå bra.

Imorrn ska jag köra min räcerponny ;) Minns inte om jag nämnde hur sjukt bra hon var i lördags! :O  Helt sanslöst, hon travade som aldrig förr! :D Men nu blir det lite balanseringsändringar, hon får nya pjucks på torsdag, ska tynga ner bakkärran och så får hon gå med alu fram som vanligt, hoppas på att det räcker så att hon inte ska knacka så in i bomben mycket skor :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0