19 APRIL

Happ .. idag var vi med Belle till veterinären då, vette sjutton varför han har blivit så tjurig med lastning. När vi hämtade honom lånade vi Lottas boogievagn, han var svårlastad då med .. Fredde har också en boogie och även han har ahft problem att lasta honom. Vi har kört honom i våran enaxlade vagn 3 gånger nu, de gick ju rätt OK dom två första gångerna men nu idag var han helt koko .. fick backa finkan mot stallet för att han skulle gå på, sedan när vi lastade av hos PH Vet var han dundersnäll och lugn. Lastade på; jadu .. han reste sig och var allmänt jävlig, så fort han ska gå på med bakbenen så kastar han sig. Lyckades iaf få på honom till slut, nör v skulle lasta av honom hemma så blev han helt stollig, steppade hela tiden i finkan, men han backade snällt och lugnt av.

Hur som helst så gick det bra hos PH Vet, fick tips om att testa ett pelham på honom, så de ska jag verkligen göra. Han drog loss tandflisorna som fanns kvar, de kan även komma fler sådana, sedan raspade han tänderna lite. Han hade inga sår i munnen iaf, dock var han öm i vänster lan pga tömhängande.

Så nu är det ju bara att träna på i den mån det går att hålla honom i någorlunda tempo! Ska precis sätta mig och skriva ett schema för resten av månaden, början på maj .. tänkte försöka sikta på kval i början av juni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0