16 SEPT

Fina kungen var in på banan igår, såg något mer laddad ut än vanligt när P körde ut ur stallet och ner på banan, när han skulle köra in på banan och ta vänster så hoppade B åt höger och matte som åkte med på ena skalmen fick vara lite snabb i benen och hoppa av i farten lite snyggt ;) Han värmdes som vanligt 3 bakvarv och sedan kördes han med ideal 30/3000m men när det gäller Belmont så ökar han oftast farten några sek. per varv. Så han landade ändå runt 1.26 ca, men det gör inget, bättre att han får löpa lite än att man drar ihop honom och därmed får travet att inte stämma på honom.

Han såg finare ut i jobbet denna gång än förra, han springer rakt i vagnen och travar bra. Pulsmässigt efter var det 2 slag bättre än förra gången vid första pulsning, vid andra pulsning var det 20 slag bättre än förra gången, så det händer helt klart något.

Polenta har på bara några veckor blivit meega fet, så hon måste jag på något vis börja banta vilket kan bli problematiskt då vi har en hösilagebal i hagen, vill inte dra ner på höet i boxen heller allt för mkt men det kanske är något man måste göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0