7 FEBRUARI

Belle var till veterinären för 1 vecka sedan, det blev PH vet vi åkte till. Belle var "kund" hos honom när han var liten häst, drygt 1½ - 2 år, då hade han inte varit fin alls. Började med att skritta och trava på gången, och sedan började vi böja lederna på honom. Han haltade inte något, Per tyckte att han var något stelare att böja HF kota och HB knä så vi valde att åtgärda honom där fast det kanske egentligen inte behövdes. Fick iaf mkt bra lovord från Per, han tyckte att Belle är en mkt fin häst och han trodde absolut inte att han skulle se ut så här när han såg honom som unghäst, så det är kul.

Han har iaf vilat drygt 2 veckor totalt, 1 vecka efter behandling och 1 vecka innan, gått någon motionstur efter starten men han kändes väldigt stel och kantig efter några dagar och han har skakat en del i bakknäna. Vilket han fortfarande gör, men jag tror att det har med musklerna att göra på honom. Blir ingen start nu på ett tag, vi har en del muskulära saker att få ordning på och sedan måste han få tränas igång lite innan.

Polle blir bara tjockare och tjockare, tyckte det stod still med magen nu för några dagar sedan men nu på bara 2-3 dagar tycker jag att den har växt enormt! Den har verkligen växt ner mot marken, och utåt på sidorna, nu kommer det väl bara rassla till snart så ser hon ut som en riktigt köttbulle :D


RSS 2.0