17 OKT

I dag var jag in på Miroi som vanligt en sväng, och det är alltid lika tråkigt. Brassade iväg hem kvickare än blixten för att ta en liten fika och sätta mig med den evigt tråkiga körkortsteorin för taxi återigen .. det har liksom gått lite tråkigt och kört fast en hel del men idag lossnade de äntligen :D Har satt som mål att vara klar med det i slutet av november, ska helst ha bokat uppkörning och skrivning så det blir klart samma månad.

For till stallet för att köra Jessica sedan, hon är som sagt en speciell liten märr. Kniper, slår lite med svansen och ibland släpper hon bara grejerna och bromsar och rätt vad det är suger hon tag i bettet och bara nyper i. Men frågade Marcus igår om han haft svansgaffel på henne någon gång vilket han inte hade haft, så idag fick jag den stora äran att testa det på henne. Garderade mig med slaggjord också då hon inte riktigt är att lita på ibland, har iofs aldrig slagit för mig men för Marcus har hon slagit en gång. Lite spec med ryggstycket är hon med, det ska helst vara megalöst annars kryper hon ihop och skjuter rygg.

Men hör och häpna så stod hon som ett ljus när jag tog på svansgaffeln, hon knep inte ens med svansen, det brukar vara en jäkla brottningsmatch att stoppa dit svanskappan under svansen. Ryggstycket kunde jag dra åt så att det satt som på tävling, lite hårdare samt flytta henne åt sidan på gången utan att hon kryper ihop. Lossade ett hål på ryggstycket ändå så det var mer normalt för bara motionskörning.

Gick hur bra som helst att köra motionsturen med, drog på dom två sista reporna på banan, tog det lugnt i svängen som vanligt och precis ur kurvan visslade jag lite på henne och jäklar vad hon tog i :D Helt otroligt, aldrig känt henne så fin :) Jag hoppas hoppas verkligen att Marcus värmer med svansgaffel på fredag och testar den i loppet med .. tror hon skulle kunna fungera lite bättre med svansgaffel då hon verkar mer avslappnad med den och sprang verkligen inte å bromsa längre.

På väg hem fick vi sällskap av en sjukligt fin 12-taggare :D Han bara stod och kollade på oss ca 40m in på ett kalhygge, dessvärre spatserade han med rask takt mot mig och Jessica, och bara travade lätt och fint över vägen ca 15 min framför oss! Jessica tyckte det var riktigt skumt med en häst som hade horn så hon backade lite å satte sig nästan på hasorna ..

Belleboys har jag bara pysslat lite med idag, imorrn tänkte jag att jag ska skritta Belle lite och på fredag funderar jag på att köra honom en sväng innan jag far in på Miroi, på kvällen blir det trav med Jessican och sedan jobba lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0