21 DECEMBER

Både Bellebus och Pollebus har varit ute på 1 timmes promenad idag, Niken red Belle åt mig medans jag gick med Polenta, hon är inte riktigt säker att rida än känns det som då hon lär ha en del energi, om inte annat humör. Polle var lugn och snäll iaf men fick trippa lite för att hinna med i Belles tempo, Belle själv var även han lugn och snäll som vanligt.

I början gick Belle väldigt stel och såg hf halt ut (nickade ej med huvudet), men efter ca 10 min försvann det och han såg ut som vanligt igen. Kände på hals och bogmusklerna och de är fortfarande lite ömma så troligtvis har han överansträngt musklerna lite och därav att han ser så stel ut. Han känns mycket mjukare i musklerna än vad han gjorde i början av veckan så det går nog åt rätt håll.

Blir han inte akut jätteförkyld här i veckan så åker vi in med han på fredag och Peter får värma och känna hur han känns, så får vi se om det blir start eller inte. Kanske han måste ha ett uppehåll på 2½ vecka till nästa start sedan för att återhämta sig ordentligt muskulärt, även massören ska kolla på honom det blir dock inte nu runt jul och nyår :/

Masserade och smörjde med arnika även idag på bogmuskulaturen för att se att han blir bra till på fredag, lär säkert få massera honom lite på fredag innan start med. Kanske ta med BoT täcket och värma ryggen på honom med?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0