12 MAJ

Polenta har ännu inte fått någon fölunge, tror dock att det dimper ner en ullboll från typ när som helst till inom 2v, hoppas det inte blir sista helgen i maj. Har inte tid att passa fölunge då.

Igår lastade vi Belle och Jessica och for in till Bergsåker för att tävla lite. Återigen gick de samma spår; 2. Belle i lopp 4 och Jessica lopp 7. Värmdes med springrem och utan käk, blev mkt bättre då men han blir ju väldigt laddad efter 2-3 varv fortfarande. Tycker dock att han är bra mkt lugnare än vad han har varit tidigare.

När starten gick i loppet lufsade han hur enkelt som helst iväg till ledningen, de var upp och kände på honom lite utvändigt men Belle bet i och svarade upp, in på upploppet såg det klart ut innan jag upptäckte Omelette som kom ut i tredje spår med en himla fart, huvan kvar och ohotad tvåa i mål. Helt klart nöjd, han gjorde ett bra lopp som vanligt :) Lite snöpligt är det dock att bli snuvad återigen vid mål på segern, då hästen gjort hela loppet .. men det är nog jag som tränat dåligt ;) Bra gjort ändå .. han hade minst pengar i loppet och blev slagen på mål av den som tjänat mest; 800 000 .. inte dåligt gjort :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0