5 SEPTEMBER

Över en månad sedan jag bloggade igen, men nu efter ett litet upplyft och fräscg bloggdesign så tyckte jag att det var dags igen! Har fått hjälp av min kusins sambo Linnéa som gjort denna snygga design :) Förhoppningsvis kan detta få en att vilja blogga lite mer.

Jag har jobbat på som vanligt, men lite mindre nu, pysslar på som vanligt i stallet med, Belle har gått 2 jobb efter drygt 2 månaders frånvaro och träning från banan, han har varit grym i jobben båda gångerna tyvärr har han dock inte haft bra återhämtning, på tok för hög puls och lååång tid innan han är nere på vilopuls igen. Detta har fått både mig och Peter att fundera på om något inte står rätt till hos honom, det kan bero på bristen av pulsträning (då jag inte orkar med hästen i intervaller), men han kan även ha en infektion, näst intill vad som helst.

Har idag därför tagit ett blodprov för att kolla upp så att allt är som det ska med honom, får svar på detta under fredagen, så det ska bli spännande :) Polleplutt har rymt några gånger ur sin lilla hage, tycker hon är mkt piggare än tidigare, tyvärr får jag henne inte att gå upp i hull .. och det har ju verkligen inte varit något problem nu, hon står nästan på samma högiva som hon fick förut när hon tävlade vilket var mkt hö och vi har bra hö, så jag förstår inte varför hon inte lägger på sig något? Kanske hon inte trivs i sin lilla hage?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0