11 JANUARI

Bellebus har varit ut och startat igen efter sitt grymma lopp senast på Bergsåker, det var återigen dax för Bergsåker den 6:e januari dock blev det kuskbyte då Peter klantat till sig lite och lovat fler än mig att köra. Så vi fick slänga upp Håkan Skoglund i jollen istället vilket inte var så lämpligt på just Belle, han vill nog ha Peter som kusk och så äre.

Peter värmde B i rätvarv då det var prisceremoni så då får man ju bara köra i rätvarv, och helt otroligt nog så såg han så fruktansvärt lugn och harmonisk ut, vad är felet tänker jag då? Men Peter tyckte att han kändes precis som vanligt, fast lugnare.

Ut till loppet såg han finfin ut iaf, från 8:e spår i andra omstarten tog han sig framåt iaf och blev liggande i 4:e utvändigt. Varvet från mål så avancerade Håkan till dödens, han fick lägga en rejäl speed dock ser de ut att gå väldigt lätt för Belle när han springer, 500 kvar började han se lite trög ut men kämpade på och blev 7:a i mål och Håkan fick driva rejält på honom .. Tillbaka i stallet skyllde han på att B blev het när Bergharn hoppade utvändigt om honom och det var därför han fick styra på i spåren men de tror varken jag eller Peter på för fem öre. Synd på hästen dock som redan har uppenbart svagt psyke att få gå hårda lopp på raken.

Vi har dock siktat på ett nytt lopp, återigen Bergsåker den 21:a när det är V75, blir dock ett ramlopp utanför V7 ;) Lär nog helklippa honom igen med innan start då han blivit lite lurvig igen.


Kommentarer
Postat av: nathalie

Vilken fin blogg du har! :)

2012-01-15 @ 19:58:37
URL: http://http//nathalieling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0