24 JANUARI

Belle var ut och startade i lördags igen, denna gång var det autostart på kort distans vilket gick riktigt bra. Han var 6:a på 14,9 helt otroligt med tanke på vilka förutsättningar han har .. de körde som dårar i loppet och Belle startade från spår 11, kämpigt att ta sig fram i spåren då de öppnade första 500 på 09,8 det är helt sjukt, varvet 12 och sista 500 gick de runt 15.

Tycker att han ser lite knepig ut i aktionen, det borde inte vara att han inte får plats då han går med aluskor fram, han går dock på sig bra mkt på gamascherna och har börjat använda speedcobs på honom då han går på sig så lågt. Dock skakar han till och från i bakknäet, även när han står i hagen vilket inte är så bra, han kommer med stor sannolikhet behöva behandlas i bakknäan, men det är ju inte så konstigt .. han  har gått så sjukt mkt jobb i sommar/hösten samt gjort 6 starter och gått 14,9!! och inte haft en kanyl i någon led sedan 2009.

Något är knepigt i pälsen på honom igen, rakade honom helt i torsdags inför starten, då blev han superfin och nu börjar han bli lite småmatt igen trots att han är nyrakad, han har även fått knutor över hela kroppen. Tror dock att det är pga vi ställt in en ny höbal i hagen, det är dock från samma leverantör lr vad man ska säga som vi haft hela vintern.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0