1 NOV

Igår var det full rulle hela dagen, 11.00 skulle jag fara från stallet med Bengan och Hotten på väg ner till Valla. Packade in alla grejer i bussen, snyggade till hästarna med flätor, vita bandage och fina täcken, helt enkelt vanliga grejer som man gör när man ska fara iväg på trav. I Skönsberg plockade vi upp en av Hottens delägare, och i Njurundabommen plockade vi upp Bengts kusk Jonas.
 
Resan ner gick bra och vi kom dit i bra tid så vi slapp någon rusningstrafik, lastade av hästarna och plockade upp alla grejer osv. Hade gott om tid så vi gick iväg på shoppen och kollade innan Marcus kom dit så vi kunde gå iväg och äta lite. Tiden gick och det kröp ju fram att vi skulle värma Hotten 10 min senare, så det var ju bara att rusa över till stallbacken igen och börja sele honom med Marcus gick iväg och bytte om, kan ju inte tro att han skyndade sig heller :P
 
De gick ju som ganska bra i loppet, Hotten vann, denna häst har en otrolig skalle som verkligen kämpar in i det sista. När han kom av banan tog jag hästen och Åsa tog av sadeln så hon kunde väga sig, skrittade runt med honom lite innan vi gick in i stallet och pysslade på. Bengan skulle ut och värma ganska direkt efter Hottens lopp, jag hann inte se hans värmning då jag gick med Hotten efter att han hade blivit duschad.
 
Bengt stod på tur sedan. Han såg fin ut i provstarten, dessvärre blev det två omstarter och i varje omstart såg han ut att bli mer och mer laddad. När starten väl gick blev det startgalopp, dessvärre var det inget tempo alls i loppet första 500 så skulle han ha kommit ikapp fältet, men han kom inte ens upp i rygg på någon häst utan bara bromsade eller vad han nu gjorde i hela loppet och blev sist på en 19 tid över lång distans .. vi hade räknat med att han skulle vara bra mkt bättre. Förstår inte varför han presterade som han gjorde, vi tror dock det kan ha varit någon kombination av att han reser lite dåligt och omstarterna.
 

Hotten, trött kille idag.
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0