6 OKT

Vaknade innan klockan ringde i morse, klev upp och for direkt till stallet i princip och insåg att det var 20 min kvar tills vi skulle lasta, så jag tokborstade Hotten och Jessica, slängde på dom täckena och bytte till lädergrimmorna. Hann släppa ut de andra hästarna innan Marcus kom sladdandes in på gården, meen vi kom ändå iväg en halvtimme sent och stannade till på macken för tankning av både bil och oss själva.

Hotten Tott var först ut på banan, han är som sagt lite speciell när man ska köra på banan, han värms alltid i långvagn då han det första varvet kan slå med svansen otroligt mycket och trycka arslet mot ena skalmen och om man har otur kan han bli lite lätt i rumpan-som han var idag ;) Men det gick kanoners, han såg rikigt pigg ut för att vara honom, såg bra ut i jobbet med så jag tror det kommer gå bra på Åby nästa lördag :)

Jessica var med i provlopp, 1.22. Marcus pep iväg till ledningen med Jessica hur lätt som helst och där stannade dom loppet ut. Hon har tidigare brytit ut och fjantat på i kurvor men med helstängt nu skötte hon sig mkt bättre. Så han var nöjd med båda hästarna, vilket är bra.

Kanske stallet är på gång nu? Belle verkar krya på sig bra efter att vi åtgärdat honom, han är så mkt piggare på ögonen och har mer bus i blicken. Men han ska på återbesök den 16:e och tills dess är det bara skritt som gäller, och det kan bli spännande då han var som en bomb igår .. men peppar peppar så snubblar han inget än.

Bengt kördes idag lite motion efter vi kommit hem från travet, och oj vad pigg han var! Honom brukar man för det mesta få slå i arslet för att han ska ta i lite, men idag hade jag fulla linor från första travstegen, kändes stark och orken finns. Tror han är riktigt på gång bara han får hållas fräsch nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0